Jednosoban stan od 44.40m2

Jednosoban

44.40m2

1-2-3-4-5

LAMELA 2 – Ukoliko želite da kupite novi stan u užem centru Trebinja izgrađen od najboljih materijala na tržištu, koje prati inovativno i ekološki održivo arhitektonsko rješenje, za koje je tim vrsnih stručnjaka uradio projekat kako bi se svi budući stanari osjećali prijatno, ugodno i bezbjedno u svojim stanovima – onda ste na pravom mjestu.

Ovaj stan ima 44,40 metara kvadratnih, čije prostor je raspoređen tako da ga čine soba, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, kupatilo, hodnik i balkon. Nalazi se na istočnoj strani objekta.

Ovaj stambeno-poslovni objekat biće prva „zelena zgrada“ u Trebinju, koju će okružiti brojno drveće, a svaki stan će imati svoju zelenu oazu.

Kompleks će imati dvije vrste parking mjesta – spoljašnja koje će biti oko samog objekta i unutrašnja koja će biti u okviru prizemlja kompleksa. Ovaj dio grada je veoma miran, zgrada je zaklonjena od svakodnevnih pogleda i gustine saobraćaja, ima parking. Zgrada će imati lift i video nadzor, a svaki stan inverter klimu.

Do 1. marta 2020. godine stan možete da kupite po akcijskoj cijeni od 2.050 KM po metru kvadratnom. Investitor je MIS invest.

Rezerviši

Copyright © 2020