Jednosoban stan od 35.90m2 Lamela 1

Jednosoban

35.90m2

1-2-4-5

LAMELA 1 – Ukoliko želite da kupite novi stan u užem centru Trebinja izgrađen od najboljih materijala na tržištu, koje prati inovativno i ekološki održivo arhitektonsko rješenje, za koje je tim vrsnih stručnjaka uradio projekat kako bi se svi budući stanari osjećali prijatno, ugodno i bezbjedno u svojim stanovima – onda ste na pravom mjestu.

Ovaj stan ima 35,90 metara kvadratnih, čije prostor je raspoređen tako da ga čine jedna soba, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, kupatilo, hodnik i balkon. Nalazi se na istočnoj strani objekta. Ovaj stambeno-poslovni objekat biće prva „zelena zgrada“ u Trebinju, koju će okružiti brojno drveće, a svaki stan će imati svoju zelenu oazu.

Kompleks će imati dvije vrste parking mjesta – spoljašnja koje će biti oko samog objekta i unutrašnja koja će biti u okviru prizemlja kompleksa. Ovaj dio grada je veoma miran, zgrada je zaklonjena od svakodnevnih pogleda i gustine saobraćaja, ima parking. Zgrada će imati lift i video nadzor, a svaki stan inverter klimu.

Do 1. marta 2020. godine stan možete da kupite po akcijskoj cijeni od 2.050 KM po metru kvadratnom.

Investitor je preduzeće MIS Invest.

Više detalja na servisu Nekretnine Trebinje.

 

Rezerviši

Copyright © 2020