Do 1. marta akcijska cijena metra kvadratnog – Pogledajte ponudu stanova na lokaciji starog Novoteksa

12.02.2020.

Na portalu nekretninetrebinje.com objavljena je ponuda stanova po akcijskoj cijeni metra kvadratnog u predgradnji na lokaciji nekadašnjeg „Novoteksta“.

U ponudi su garsonjere od 24 metra kvadratna, jednosobni stanovi od 36 do 52 metra kvadratna i dvosobni stanovi do 66 metara kvadratnih.

Ukoliko želite da kupite stan ili garsonjeru u užem centru Trebinja izgrađenu od najboljih materijala na tržištu, koje prati inovativno i ekološki održivo arhitektonsko rješenje, za koje je tim vrsnih stručnjaka uradio projekat kako bi se svi budući stanari osjećali prijatno, ugodno i bezbjedno u svom novom domu-onda ste na pravom mjestu.

Ovaj stambeno-poslovni objekat biće prva „zelena zgrada“ u Trebinju, koju će okružiti brojno drveće, a svaki stan, odnosno garsonjera će imati svoju zelenu oazu.

Kompleks će imati dvije vrste parking mjesta – spoljašnja koje će biti oko samog objekta i unutrašnja koja će biti u okviru prizemlja kompleksa.

Ovaj dio grada je veoma miran, zgrada je zaklonjena od svakodnevnih pogleda i gustine saobraćaja, ima parking.

Zgrada će imati lift i video nadzor, a svaki stan inverter klimu.

Do 1. marta 2020. godine stan ili garsonjeru možete da kupite po akcijskoj cijeni od 2.050 KM po metru kvadratnom.

Investitor je preduzeće MIS invest, koje je nedavno izgradilo zgradu u Garibaldijevoj ulici u samom centru Trebinja, iznad Kamenog mosta.

Opširniju ponudu i opis stanova pogledajte na sajtu nekretninetrebinje.com.

Copyright © 2020